MAGYAR TERVEZŐGRAFIKA PÁLYÁZAT

Kiírás:

A VASVÁRI DESIGN (Magyar Logó Társaság) nyilvános tervezőgrafikai pályázatot hirdet MAGYARORSZÁG LEGJOBB LOGÓJA tervezési munkákra.
A pályázaton részt vehetnek magyarországi székhellyel rendelkező szerzők (alkotóművészek, grafikai stúdiók, ügynökségek) és felhasználók (vállalatok, cégek, intézmények).

Pályázati tematika:

Magyarországra vagy külföldre – megrendelésre – készült, a megrendelő által elfogadott, használatban lévő logókkal lehet nevezni a pályázatra. Nevezési kategóriák:
– Monogram, betű, iniciálé
– Név
– Monogram, betű, iniciálé
– Absztrakt
– Kabala
– Összevont
– Embléma, címer
– Dinamikus

A zsűri által kiválasztott alkotásokat tartalmazó kötet jelenik meg MAGYAR LOGÓ DÍJ 2024 címmel. A kötet a díjátadón kerül bemutatásra. A fődíj egyedi tervezésű nemesfémből készült arany, ezüst és bronz gyűrű, ezen kívül kategória díjakra is számíthatnak a pályázaton résztvevők.

A pályázat csak a nevezési díj megfizetésével érvényes!

Beadási határidő: 2024. július 14.

Kiállítások, események
Kiállítás megnyitó / Réteg–Rend

A gödöllői Várkapitányi Lakban július 14-ig tekinthető meg Katona Szabó Erzsébet (1952-2024) textilművész kiállítása, bemutatva az alkotói korszakokat a kárpitoktól kezdve az öltözékeken át a bőrkollázsokig. Várkapitányi Lak – 2100 Gödöllő, Szabadság út 2.

Kiállításmegnyitó / Textilművészeti Triennálé TŰ-RÉS-HATÁR

A VIII. Nemzetközi Textilművészeti Triennálé kiállítása a Szombathelyi Képtárban az alábbi kategóriákban: fal- és tértextil, textildesign, miniatűrtextil, zászló és szalag. 9700 Szombathely, Rákóczi Ferenc utca 12.

Kiállításmegnyitó / New. Art. Stúdió.

A legendás underground ruhaműhely története a Moholy-Nagy Művészeti Egyetem hallgatói által szervezett kiállításon. 1075 Budapest, Király utca 11.

Kiállításmegnyitó / ÜVEG Hidegen-Melegen

A Magyar Képzőművészek és Iparművészek Szövetsége által szervezett üvegművészeti kiállítás várja látogatóit a belváros szívében.
1061 Budapest, Andrássy út 6.

Ezeket is olvassa el
New_17

New Art Stúdió

Kaesz_16

Kaesz a leltár

20_eves_35

20 éves a Határtalan Design!

Nagyvilagra_16

„Alkotni művészet, eladni Kunst!”